Σύνδεση  \/ 

Sex και σχέσεις

Άρθρα και μελέτες για τις σχέσεις και το sex

Το μετωπιαίο κομμάτι του εγκεφάλου της, της λέει ότι ο τύπος είναι μπελάς: «του είναι αδύνατον να μείνει πιστός, πίνει πολύ, δεν μπορεί να κρατήσει μια δουλειά…», της σιγοψιθυρίζει.

Οι έρευνες απέδειξαν ότι η σεξουαλική επαφή βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, αναζωογονεί τον οργανισμό και μειώνει το άγχος. Διαβάστε 10 λόγους για να κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας επιτυγχάνοντας πολλαπλά ωφέλη για την υγεία και των δυο σας.

Η έλευση του μωρού προκαλεί για το κάθε μέλος του ζευγαριού ξεχωριστά,μια προσωπική εξέλιξη και δημιουργεί μια ιδιαίτερη στιγμή στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού.

Όταν δίνεις την αγάπη σου σε κάποιον προσφέρεις  οτι πιο πολύτιμο διαθέτεις.  Είναι σαν να στέκεσαι  μπροστά του γυμνός/η. Εάν αυτός αντί να σφίξει επάνω του αυτήν την αγάπη με δέος, την πετάξει και την τσαλαπατήσει αισθάνεσαι πίκρα και θυμό.

Η σχέση κάθε ζευγαριού αποτελεί ένα “ζωτικό οργανισμό” που αναπτύσσεται, μεταλλάσσεται και εξελίσσεται στο πέρασμα του χρόνου. Στην πορεία αυτή υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές.