Σύνδεση  \/ 
 
ptosi maston plastiki aktsalisMετά από μια ή περισσότερες εγκυμοσύνες, μετά το θηλασμό ή με την χαλάρωση των ιστών και την απώλεια της ελαστικότητας τους με την πάροδο του χρόνου παρατηρείται πτώση μαστών. Ο ιδανικός χρόνος για τη διόρθωση της πτώσης είναι μετά την τελευταία (προγραμματισμένη) εγκυμοσύνη σας.
Τεχνική ανόρθωσης μαστού
Η ανόρθωση στήθους (“μαστοπηξία”) είναι μια επέμβαση που συνίσταται στην εκτομή της περίσσειας δέρματος, την ανακατανομή του μαστού κάτωθεν του δέρματος και την επανασυρραφή αυτού με τρόπο ούτως ώστε η θηλή να βρεθεί στη φυσιολογική, μη-πτωτική θέση και ο μαστός ν’ ανακτήσει το σφρίγος του. Στις περιπτώσεις όπου η πτώση συνοδεύεται από απώλεια σημαντικής μάζας μαστού η ανόρθωση συνδυάζεται με αυξητική μαστού με χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, ενώ σε περιπτώσεις με περίσσεια δέρματος ή μαστού, παράλληλα με την ανόρθωση διενεργείται και μειωτική μαστού. Η επέμβαση γίνεται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί 3 περίπου ώρες.
Μετεγχειρητικά η ασθενής φέρει αθλητικού τύπου στηθόδεσμο για έναν μήνα και επιστρέφει στις καθημερινές της δραστηριότητες σε μια περίπου εβδομάδα.
 
Τελευταία τροποποίηση την: %AM, %14 %343 %2016 %07:%Μαρ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 votes)
Ευάγγελος Ακτσαλής-Πλαστικός Χειρουργός

Κλείσε ραντεβού

Ο Ευάγγελος Ακτσαλής ειδικεύθηκε στην Πλάστική Χειρουργική στη Μ.Βρετανία και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μετεκπαιδεύθηκε στην αποκατάσταση μαστού στο Μιλάνο και στην Αισθητική Χειρουργική στη Βαρκελώνη και το Βέλγιο.

Διατηρεί ιατρεία στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες και εξειδικεύεται στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου και στήθους, καθώς και σε όλες τις μη-επεμβατικές θεραπείες (botox, fillers, μεσοθεραπεία, νήματα και fractional-laser).

Είναι διπλωματούχος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (E.B.O.P.R.A.S.) και συμμετέχει τακτικά σε διεθνή σεμινάρια και συνέδρια προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ Ραντεβού

 • Διεύθυνση
  Μητροπόλεως 51
 • Πόλη
  θεσσαλονίκη
 • Zip Code
  54623
 • Telephone
  2310 225 196
 • Mobile
  6972 337 767
Συνδεθείτε για να σχολιάσετε