Σύνδεση  \/ 

Σχετικά με μας

11298 φορές

babyonline ktx 21x29 copyΚαλωσήλθατε στο babyonline!

Τον μοναδικό στη Β. Ελλάδα, κόμβο (Hub) ενημέρωσης και προβολής για το παιδί, την μαμά και την οικογένεια.

Η θεματολογία του babyonline περιστρέφεται γύρω από τη γονιμότητα, την εγκυμοσύνη, το μωρό, τον θηλασμό, το νήπιο, το παιδί, τη γυναίκα και την οικογένεια με τη συμβολή έγκριτων ιατρών, ειδικών και επαγγελματιών.

Το babyonline  αξιοποιεί σύγχρονα και κλασικά εργαλεία ενημέρωσης & προβολής για τη μεγαλύτερη διείσδυση στο απευθυνόμενό του κοινό.

Συνδυάζει την ψηφιακή τεχνολογία (internet),με τον ΔΩΡΕΑΝ έντυπο τύπο (3μηνιαία έκδοση)  μέσα από ένα στοχευμένο δίκτυο διανομής ως FreePress, ενισχύοντας παράλληλα τη δυναμική του ΚΑΙ ως ένθετο στην εφημερίδα ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Κυριακής΄ τη ναυαρχίδα του ιστορικότερου δημοσιογραφικού συγκροτήματος  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Β. Ελλάδα,

ενώ καταφέρνει να έρχεται σε άμεση επαφή με το κοινό του μέσα από  τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που οργανώνει ή συμμετέχει για το παιδί, τη μαμά και την οικογένεια στη Β. Ελλάδα.

Tobabyonline ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια, ως μια προσωπική ανάγκη δημιουργίας ενός έγκυρου οδηγού ενημέρωσης για το παιδί και τη μαμά.

Η αποδοχή και η μεγάλη αγκαλιά που δέχθηκε από τον κόσμο, έδωσε φτερά στην ιδέα αυτή με αποτέλεσμα να είναι σήμερα σημείο αναφοράς για το παιδί η μαμά και την οικογένεια  στη Β. Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ σε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συνεργασία μαζί μας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Νεκτάρ Αλίς Μπλετζιάν

BA (Hons) Marketing Design

MSc Digital Marketing

Τελευταία τροποποίηση την: %AM, %04 %320 %2016 %06:%Φεβ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 votes)
Περισσότερα στην κατηγορία « Όροι χρήσης του thebabynest.gr Επικοινωνία »
Συνδεθείτε για να σχολιάσετε